I liked the way the corridor framed the pool of water and light in this image, the reflection almost mirroring the window in the adjacent room. My explorer friend spotted this first and he is King Of Reflections, so I expect that he’ll have something similar up soon. I was immediately taken with the flooring – a great texture that I knew would come up well in post processing.

This is part of the more modern area of the asylum, its not particularly interesting but has a few decent places to look. The doors on the left led at some point to ‘cells’, they’ve small slits for viewing with the reinforced glass still in place.

I’m looking forward to going back there again already for my final visit, hopefully the weather will play ball and we’ll get some great light. 

 (Mark Blundell)

Click on the image for a larger version and the rest of the gallery.